Aydın Nazilli Devlet Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
23 Temmuz 2024

AYDIN NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ

AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

İLAN METNİ

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 23 Eylül 2024 – 22 Ekim 2024 tarihleri arasında Nazilli Devlet Hastanesinde düzenlenecektir. Programa Ameliyathanede en az 2 yıl çalışmış olan hemşire, ebe(hemşire yetkili) ve sağlık memuru (toplum sağlığı) katılabilecektir.

Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyenlerin 05 Ağustos 2024 – 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında https://ekip.saglik.gov.tr duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formu”nu doldurup Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimine onaylatarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir. Ayrıca tüm belgelerin; Sağlık Bakanlığından tescilli unvanı ile ilgili diploma fotokopisi (ekran görüntüsü de kabul edilecektir), kimlik fotokopisi, 2 yıl Ameliyathane de çalıştığını gösterir kurumdan onaylı belge ve hemşire yetki belgesinin (ebeler için) hem program sorumlusuna e-mail olarak gönderilmesi hem de DYS ile hastanemize iletilmesi gerekmektedir.

*Önlü arkalı kimlik fotokopisi ve diploma fotokopisi ile hemşire yetki belgesinin (ebeler için) hastane başhekimliğine “aslı gibidir” kaşesi yaptırılmalıdır.

Program Sorumlusu: Zekiye KÜÇÜKTAŞÇI

E-Posta: zekiye.kucuktasci@saglik.gov.tr

Telefon: (0256) 312 00 00 Dahili (4018)

Adres: Nazilli Devlet Hastanesi – AYDIN