26 Ekim Hasta Hakları Günü
29 Ekim 2018

Hasta Hakları İl Koordinatörlüğünce il merkez ve ilçelerde 26 Ekim "Hasta Hakları Günü" düzenlendi.

Bu vesileyle Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Devlet Hastanesi'nde farkındalık oluşturmak amacıyla Hasta Hakları Birimi personellerince stant kurulup; hasta ve yakınlarının sorumlulukları ile hasta hakları konusunu içeren broşürler dağıtılarak bilgiler verildi. Ayrıca günün önemine binaen birim personellerince sağlık çalışanlarına eğitim düzenlendi.

Kurulan standı ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ, Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Murat ŞAHİN, Kamu Hastaneleri Başkanımız Dr. Özgür DALKIRAN, Hasta Hakları İl Koordinatörümüz Osman ERTAN  ve Birim Personellerimiz ile beraber ayakta ve yatan hastalarımızı ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundular.

Ayrıca İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ, sağlık personellerimize kaliteli sağlık hizmeti sunduklarından dolayı Teşekkürlerini sunarak; personel, hasta ve yakınlarına karanfil takdim etti.