Şubat Ayı Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı
27 Şubat 2019

2019 yılı Şubat ayı Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı  İl Sağlık Müdürümüz Dr.Öner NERGİZ başkanlığında ilimizin sağlık yöneticileri katılımları ile Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Program 09:30’ da Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve açılış konuşmaları ile başladı.

1. Basamak Halk Sağlığı Hizmetleri ilçe değerlendirmesi ve hastane hizmetleri ilçe değerlendirmeleri yapıldı. Kurumlarımızın Amasya İl geneli ile verileri karşılaştırıldı.

Güçlü yönler ve zayıf yönler fırsatlar ve mevcut durum analizleri gerçekleştirilerek,  önümüzdeki dönem için plan program ve proje önerileri istişare edildi

Tüm Türkiye çapında gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında Sıfır Atık Projesi tanıtarak bütün yöneticilerimizin bu projeye dahil olarak etkili verimli sıfır atık kapsamında kurumlarımızda uygulanabilirliği hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi istendi.

Amasya İl genelinde tasarruf tedbirleri ve yapılması gerekenler Tasarruf ve Gelir Artırıcı Birim sorumlusu Şube Müdürü Bekir Arslan  tarafından tanıtılarak, kurumlarımızda yapılacak hsusular hakkında bilgi alış verişi yapıld.

Program devamında etkili iletişim, ekip ruhu, kurum kültürü, etkili sunum konularında iletişim eğitimi gerçekleştirildi

Kurumlarımızın Mali Değerlendirme sunumu Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Zeki Çiftçi tarafından yapılarak, analizleri istişare edildi

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ  tarafından yapılan genel değerlendirme, mevcut durum analizi ve Sağlık alanında Türkiye genelinde yapılan önemli ve güzel gelişmelere Amasya olarak kendilerinin de katkı sunmaları gerektiğini belirterek; kısa, orta, uzun vade de plan ve hedeflerimiz paylaşıldı.

Program iyi niyet dilek ve temenniler ile son buldu.