04/03/2024 – 08/05/2024 Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı Sertifikalı Eğitim Programı Hk.
12 Aralık 2023

Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı Sertifikalı Eğitim Programı Standartları çerçevesinde ilimiz Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hekim dışı sağlık personeli için 04/03/2024 – 08/05/2024 tarihleri arasında (40±2 iş günü) Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Söz konusu Eğitim Programına, Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı Sertifikalı Eğitim Standartlarının "Katılımcılar ve Nitelikleri" başlıklı 6. Maddesinde belirtilen unvan ve mezuniyet şartlarına haiz olan personel başvuru yapabilecektir.
Eğitime katılmak isteyen kişilerin eğitim başvuru formlarının (eksiksiz doldurulmuş), kadrolarına esas diplomalarının arkalı önlü örnekleri (diploma bilgilerinin Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi’ nden kontrolleri sağlanarak) ve kimlik arkalı önlü fotokopisi ile İl Sağlık Müdürlükleri tarafından 26/01/2024 tarihi mesai bitimine kadar resmi yazı ile Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.
Ayrıca eğitime özel hastanelerden katılacak olanlar için eğitim ücretleri yayımlanacak olan 2024 yılı belge bedelleri doğrultusunda işleme alınacaktır.
Belirtilen tarihten sonra yapılacak olan müracaatlar kesinlikle dikkate alınmayacak olup, konunun ilgili tüm personele  ilanen duyurulur.