Vali Varol, şiddetli fırtına sonucu çatı kısmında hasar oluşan hastane binasında incelemeler gerçekleştirerek kısa sürede onarılması talimatı verdi.
12 Temmuz 2019

Valimiz Sayın Dr. Osman Varol, dün akşam saatlerinde yaşanan şiddetli fırtına sonucu çatı kısmında hasar oluşan Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasında incelemeler gerçekleştirerek kısa sürede onarılması talimatı verdi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner Nergiz ve yetkililerden hastane ana binası ile ek binasının çatı kısımlarında oluşan hasara ilişkin bilgiler alan Vali Varol, en kısa sürede yenilenerek eski haline kavuşturulmasını isted...i.

Durumun sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksamaya yol açmadığını anlatan Sağlık Müdürümüz , tedbir amacıyla kriz merkezi oluşturularak hastane afet planının uygulamaya konulduğunu belirtti.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.