Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanemizde (ESWL)Taş Kırma Ünitesi
25 Mart 2019

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanemizde (ESWL)Taş Kırma Ünitesi;  İl Sağlık Müdürümüz Dr.Öner Nergiz, İşKur İl Müdürü Osman Yılmaz, SGK İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, Başhekim Uzm. Dr. Selçuk Sezikli, Sağlık Yöneticilerimiz ve personelimizin katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Faruk Koç, ESWL adlı sistemin hastaneye kazandırılmasıyla birlikte özellikle böbrek taşı rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın ameliyat masasına yatmadan tedavi olabileceklerini belirterek sistem hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Akabinde Diş Polikliniğinde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner Nergiz çalışmalar hakkında bilgi alarak tedavi için gelen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.