KAZA GEÇİREN YOLCU OTOBÜSÜNDEKİ YARALILARI HASTANEDE ZİYARET
17 Ocak 2019

İstanbul'dan gittikleri memleketleri Ordu'nun Mesudiye ilçesindeki bir cenaze törenine katıldıktan sonra dönüşe geçen yolcu otobüsü, Amasya merkez Yassıçal Kavşağı mevkiinde gizli buzlanma dolayısıyla sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrilmesi sonucu; Kazada 2 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetmiş olup, yaralanan 35 vatandaşımız ambulanslarla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanelerimizde tedavi altına alındılar. Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralı vatandaşlarımızı ziyaret eden Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner NERGİZ kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi. Kazada hayatını kaybeden 2 vatandaşımızın ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundular.