AMASYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
27 Kasım 2018

Amasya İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası 3.Kat Yeni Toplantı Salonu'nda Sağlık Hizmetleri aylık değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya il ve ilçe sağlık yöneticileri katıldı. Atatürk ve Türk Şehitlerine saygı duruşunun akabinde hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Kamu hastaneleri Başkanı Dr. Özgür Dalkıran tarafından acil servisler, acil muayene oranları, triaj,  bekleme süreleri, sağlık personeli görevlendirmeleri, sağlık turizmi, açılması planlanan ayaktan uyuşturucu tedavi merkezi, palyatif bakım merkezi, MHRS, e-reçete oranları, personel ve insan kaynakları değerlendirme, yoğun bakım hizmetleri, ağız ve diş sağlığı hizmetleri, semt poliklinik çalışması, poliklinik iyileştirme çalışmaları, görüntüleme hizmetleri, evde sağlık hizmetleri, gebe okulu, e-rapor ve e-doğum işlemleri, sosyal medya kullanımı ile ilgili slayt sunumu gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öner Nergiz tarafından acil sağlık hizmetleri, sağlığın geliştirilmesi, "Sağlık İçin Bir Ders’de Bizden" Projesi, beyaz kod,  sezeryan oranlarının azaltılması, akılcı ilaç oranları, GETAT, iş kazası bildirimleri, bildirimi zorunlu hastalık bildirimleri, sivil savunma hizmetleri değerlendirilerek önemli görülen hususlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Sağlık yöneticilerimizin  personelimizin  yanında olmalarını, gece gündüz mutlaka acil servislere giderek moral ve motivasyon arttırmaları ile ilgili fikirler değerlendirildi.

Program dilek ve temenniler ile tamamlandı.